Vis din støtteDonér til min valgkamp

Tak fordi du vil støtte min valgkamp

Hvis du ikke ønsker at støtte valgkampen økonomisk, så findes der andre - og mindst lige så vigtige - måder, du kan vise din støtte på. Du kan dele flyers ud, hjælpe med at hænge valgplakater op (når den tid kommer) eller dele mine blogindlæg og facebookopslag. Enhver hjælp vil blive enormt værdsat.
Jeg har tusindvis af flyers, der skal deles rundt i hele byen. Og den mindste hjælp fra dig, vil betyde rigtig rigtig meget for mig.
At hænge valgplakater op er en vigtig del af valgkampen. Også her kan du være behjælpelig ved blot at stille din tid til rådighed.
Hop ind på min facebookside og find et par opslag, som du godt kan lide. Tryk herefter på "Del". Og så hjælper du allerede. Tak!

Hvis du ønsker at bidrage økonomisk

Hvis du ønsker at bidrage økonomisk, så kan du også gøre det. Men du skal ikke bidrage til mig personligt.

I stedet skal du sende dit bidrag til den lokale Nye Borgerlige vælgerforening. De vil herefter kanalisere pengene ud til de enkelte kandidater, så alt går rigtigt for sig.

Overfør til Nordea:

Reg. 2440 Kontonummer: 6295366921

Hvis du har spørgsmål i den forbindelse, så er du altid velkommen til at kontakte vores lokalformand Per Djernæs på fredericia@nyeborgerlige.dk.

Tusind tak for dit bidrag. Det betyder langt mere, end du tror. Og selv små bidrag gør en kæmpe forskel.